2 de gener del 2010

Benvinguts al Blog!!!

Benvinguts al Blog de la Xallenger de BTT Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona!!! Des d'aquí és gestionarà i es coordinarà aquesta Xallenger prevista per aquest nou any 2010.

La Xallenger BTT Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona neix de la unió de 4 clubs ciclistes que han cregut oportú adjuntar-se per tal d'així unificar esforços i crear aquesta Xallenger entre la PENYA CICLISTA RIBERA D'EBRE, BTT PRADES , CLUB BTT TIVISSA I EL CLUB CICLISTA GANDESA - BICISPORTS AUBANELL amb les seves respectives marxes ja consolidades dins el nostre territori: CAMÍ DE SIRGA (MORA D'EBRE), VOLTA A PRADES AMB BTT, A PER LA CABRA (TIVISSA) I BIKE MARATHON TERRA ALTA (GANDESA) amb els seus respectius circuits entre 30 i 40 km.

D'aquesta manera doncs cada club organitzarà la seva pròpia marxa com s'ha fet en les anteriors edicions, però amb la peculiaritat, que es realitzarà una "puntuació" en cada prova que permetrà als assistents a les 4 marxes, rebre un diploma que certifiqui la participació a les 4 Marxes de BTT a més a més d'un obsequi especial commemoratiu!!! i amb una puntuació final, fent així les 4 Marxes més divertides i amb un esperit de superació per part de cada participant.

En cap moment es diu que la Xallenger sigui una competició, sinó que és una sèrie de Marxes, com totes les que es fan a les nostres terres, però amb la suma dels temps de totes les 4 proves per així crear una motivació especial en una zona on agrada tant aquest magnífic esport, com és la BTT.

Per qualsevol dubte o suggeriment podeu deixar aquí mateix el vostre missatge o adreçar-vos a xallenger2010@gmail.com

Esperem que aquesta iniciativa us agradi i que us animeu a participar a aquesta 1ª XALLENGER DE BTT DE LES TERRES DE L'EBRE - CAMP DE TARRAGONA!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona no es fa responsable del comentaris que puguin deixar els usuaris.

Properament sortirà publicat el vostre comentari.