10 de novembre del 2011

Classificacions finals (ACTUALITZADES) de la XALLENGER 2011 i entrega de trofeus.

Com tots sabeu ja s'ha acabat la Xallenger 2011 amb un gran èxit de participació en cada una de les 7 proves de les que ha constat la Xallenger aquest any.
D'aquí donar les gràcies a cada un dels clubs organitzadors i a tots els col·laboradors (llistes de temps, controls...) per la dificultat que comporta preparar cada una de les proves així com a tots els participants que heu fet que la Xallenger 2011 hagi sigut una realitat, així com a tots els patrocinadors: Bicisports Aubanell, Spiuk, Nutrisport, Rogles Aventura, PG Equipaments esportius, Publicenter, Joieria Jardí i a la Mª Carmen Solà (Terapeuta).

Des d'aquí us informem que el proper dissabte dia 19 de novembre a les 18 hores tindrà lloc a la localitat d'Amposta l'entrega de trofeus per a tots els finishers de la Xallenger, per tots aquells que heu assistit a 5, 6 o 7 proves, a més a més dels tres primers de la general masculins, femenins i per equips. L'entrega de Enllaçpremis serà a l'Auditori de l'escola d'art d'Amposta, al C/ Sebastià Joan Arbo, número 2, (davant el pavelló firal, a la zona esportiva).

Classificacions finals i llista de finishers (assistents a 5, 6 i 7 proves):

DONES
HOMES
LLISTA DE FINISHERS
EQUIPS PER PUNTS
EQUIPS PER PARTICIPACIÓ


Us esperem a tots els dia 19 de novembre a Amposta!!!
Moltes gràcies a tots per la vostra participació i l'any que ve a tornar-hi, rectificant amb el que hem fallat i millorant el que ja estava bé!! Us esperem a la Xallenger 2012!!!!

2 comentaris:

 1. ´la clasificacion esta mal ya os e mandadado 3 mails diciedo que yo si que corri la cabra por fabor cambiarme puesto que yo e participado en las 7 pruevas no en 6 por favor contestar mi mail es roberto15111974@hotmail.com

  ResponElimina
 2. Bones:
  Torna a estar incorrecta la classificació final. Ara no m'heu puntuat la sortida de Gandesa on tenia el dorsal nº 118 i vaig arribar al lloc 149 de la SORTIDA DE GANDESA.
  Si us plau, reviseu aquesta incidància ja que he fet 6 de les 7 proves.
  Moltes gràcies.

  ResponElimina

Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona no es fa responsable del comentaris que puguin deixar els usuaris.

Properament sortirà publicat el vostre comentari.