21 de setembre del 2010

19.09.10 A per la Cabra a Tivissa completada (ja hi ha les CLASSIFICACIONS DE LA GENERAL). Pròxim repte: Bike Marató a Gandesa (24-10-10).

Després del èxits aconseguits en les dues primeres proves a Prades i Mora d'Ebre, ara li tocava el torn a Tivissa amb la marxa a Per la Cabra, i així va ser!! amb uns 180 corredors a la línia de sortida disposats a realitzar els recorreguts preparats per el club organitzador.
Aconseguint així també el rècord de participació des dels inicis de la marxa. Podeu veure classificacions i més informació a: www.aperlacabra.blogspot.com

Així doncs per tal de finalitzar aquesta primera Xallenger, ara li toca el torn a la Bike Marató de Gandesa (www.bttterraalta.com) el dia 24 d'octubre. Cal recordar que serà en aquesta última prova on es repartirà l'obsequi dels guants amb membrana windstopper a tots els assistents a les 4 marxes que composen la Xallenger, ja sigui havent fet el circuit curt o el llarg, tot i no haver acabat en alguna d'elles, es a dir, la qüestió és haver realitzat la inscripció en totes les 4 proves sigui quin sigui el resultat final en cada una d'elles, ja que es valora la fidelitat i no la qualitat.

Així doncs la propera i última cita d'aquesta exitosa Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona on us esperem a tots és:
Properament es penjaran les classifiacions generals en aquesta mateixa pàgina de la Xallenger després d'aquestes 3 primeres proves realitzades.

Moltes gràcies a tots i totes!!!

Ja podeu consultar les classificacions de la general després de les 3 proves realitzades a AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona no es fa responsable del comentaris que puguin deixar els usuaris.

Properament sortirà publicat el vostre comentari.