13 de setembre del 2010

JA TENIM LES CLASSIFICACIONS DESPRÉS DE LES DUES PRIMERES PROVES!!!! I RECORDEU, DIUMENGE VINENT: TIVISSA, PRÒXIMA PROVA DE LA XALLENGER!!!

Després dels èxits aconseguits en les dues primeres proves de la Xallenger, la primera a Prades i la segona a Mora d'Ebre aquest passat cap de setmana, ara toca el torn de la marxa a Per la Cabra a la localitat de Tivissa!!!

Aquest cap de setmana en la prova de Mora, es va superar també el rècord de participació històrica, al igual que en la primera prova a Prades. Podeu veure les llistes de temps i les fotos a la pàgina del club organitzador: www.riberabike.cat

Així doncs la pròxima cita de la Xallenger és aquest pròxim cap de setmana a Tivissa!! us esperem a tots i totes!!!

Pròximes proves de la Xallenger:
Ja podeu consultar les classificacions generals després de les dues marxes disputades a Prades i a Mora d'Ebre fent click AQUÍ.

Les classificacions van des dels 1000 punts per al primer i anant baixant de 5 en 5 fins arribar a 5 punts, això per a cada una de les diferents proves.
Els inscrits a una de les marxes però que pel motiu que sigui no ha pogut acabar, ja sigui per avaria mecànica o físicament, se l'hi ha atorgat un punt per tal d'així poder obtenir l'obsequi (d'uns magnífics guants amb windstopper) en assistir a les 4 proves.

Per qualsevol dubte podeu enviar un e-mail a xallenger2010@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona no es fa responsable del comentaris que puguin deixar els usuaris.

Properament sortirà publicat el vostre comentari.